Hemelvaartsconcert

Musiceren

Op donderdag 26 mei geeft de Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) haar jaarlijkse Hemelvaartsconcert bij de Oranje-rie van kasteel Rosendael (Rosendael 1 in Rozendaal). Aanvang 14.30 uur.

Na twee jaar coronastilte popelen de leden van de harmonie om weer van zich te laten horen. Op het programma staan nummers van uiteenlopend genre, zoals Stall Himmel van Alan Fernie, A Tribute to Amy Winehouse (Peter Kleine Schaars), het ingetogen Remembering the Fallen Ones (Bert Appermont), maar ook de vrolijkheid van Happy (Farell Williams) en Crazy Little Thing van Queen. Voor elk wat wils dus. Hemelvaartsdag is bij uitstek geschikt om op de fiets te stappen richting het mooie Rozendaal en neer te strijken op het terras van de Oranje-rie voor een kop thee, een late lunch of een goed glas wijn. De KRK verwent u ondertussen met wat ze het liefst doet; muziek maken!

2022 is een jaar vol veranderingen voor de Koninklijke Rosendaalsche Kapel; de repetitieruimte in de Torckschool wordt verbouwd. Zo ontstaat er letterlijk meer ruimte voor de kapel en het jazzorkest. De Torckschool is onlangs aangekocht door Het Gelders Landschap en Kastelen. Dat is goed nieuws want het betekent dat de KRK er kan blijven repeteren. De verwachting is dat de verbouwing half juli is afgerond. Zowel de kapel als het jazzorkest repeteren vanwege de verbouwing tijdelijk op andere locaties; de kapel in de ruimte van Unisono in de voormalige Dr. Van Voorthuijsenschool te Velp en het jazzorkest bij Quattro Musica aan de Roggeveenhof in Arnhem. De KRK begroet graag nieuwe leden. Bespeel je een blaasinstrument dat past binnen een harmonie? Kom dan eens vrijblijvend een repetitieavond bijwonen. Wil je mee repeteren? Neem dan even contact op met het secretariaat, secretariaat@rosendaalschekapel.nl, dan zorgen we voor bladmuziek zodat je meteen mee kunt doen.

Maar eerst het Hemelvaartsconcert, donderdag 26 mei om 14.30 uur. We bewaren het leukste voor het laatst: de toegang is gratis! Dus; op de fiets of in de benenwagen en kom lekker genieten! Bij slecht weer gaat het concert niet door, maar als we allemaal duimen voor zon en warmte, komt het vast goed! Meer informatie vind je op www.rosendaalschekapel.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

Gratis

Wanneer

  • Donderdag 26 mei 2022 van 14:30 tot en met 16:00
juli 2022
madiwodovrzazo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Contact

Secretariaat Krk
Contactpersoon

Neem contact op met Secretariaat:

5