Cursusaanbod najaar 2022

Cursus

Inschrijving cursussen najaar gestart

https://paperclipvelp.nl/cursussen/

De vrijwilligers van ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp hebben weer een nieuw programma van cursussen voor u samengesteld. De vaste cursussen, waar altijd veel belangstelling voor is, komen weer terug. Dit zijn yoga, ontwerp je eigen tuin, kleding maken, bloemschikken, keramiek, Velpologie, kunstgeschiedenis, tekenen en schilderen, Spaans en filosofie. Maar er zijn ook enkele nieuwe cursussen toegevoegd.

In het najaar start voor het eerst een cursus om een eigen website te bouwen. In vijf lessen leert u stap voor stap om een eigen website te maken en ook om deze op het internet te zetten. Veel voorkennis is niet vereist, deelnemers moeten vertrouwd zijn met tekstverwerking en een webbrowser en ze werken met hun eigen laptop.

Voorafgaand aan de feestdagen in december kunt u een wijnproefcursus komen volgen. In vier bijeenkomsten zal de oude wijnwereld het onderwerp van de avond zijn en legt de docente een verbinding tussen de theorie en de praktijk: het proeven van goede betaalbare wijnen.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Willem Franken
Contactpersoon

Neem contact op met Willem:

-1