Dierens Mannenkoor

non-profit organisatie
Zangkoren
Meedoen
Zingen

Het Dierens Mannenkoor bestaat uit circa veertig zangers uit Dieren en omliggende dorpen. Onder leiding van dirigent Ronald Brons repeteert het zangkoor iedere maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur in een zaal van de Ontmoetingskerk in Dieren.

Gedurende de repetitieavonden gaan het serieus repeteren, fijn samen zingen en gezelligheid hand in hand. Het Dierens Mannenkoor is lid van het Koninklijk Nederlands Zangers Verbond afd. Midden Nederland.

Uiteraard kan het Dierens Mannenkoor nieuwe leden goed gebruiken. Zeker ook jongere zangers zijn van harte welkom, want ook voor ons koor geldt dat de vergrijzing zijn intrede heeft gedaan. Kijk rustig eens op onze website. Heeft u belangstelling om een keer te komen luisteren en de sfeer te proeven, kom dan vooral een keer langs op de vaste repetitieavond of neem contact op met een van de bestuursleden.

Onzeker of uw zangkwaliteiten? Ook als u geen noten kan lezen hoeft het geen bezwaar te zijn om aan te sluiten bij het zangkoor. En mocht u denken dat u niet kunt zingen dan zou u zich moeten realiseren dat het zelden voorkomt dat iemand echt niet kan zingen. Bovendien worden nieuwe leden begeleid in het eerste half jaar door een geschoolde zanger. Hopelijk mogen we u binnenkort als nieuw lid van ons Dierens Mannenkoor welkom heten.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

bestuur p/a secretaris
5