Vrijwilligerspunt Rheden

Rheden-Rozendaal
non-profit organisatie
Bijeenkomsten
Advies
Cursus

Het vrijwilligerspunt Rheden is er voor zowel inwoners, die vrijwilligerswerk (willen) doen, als voor organisaties, die met vrijwilligers werken of nieuwe vrijwilligers zoeken. Kortom: we helpen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties om elkaar te vinden. Op zoek naar vrijwilligerswerk in de regio? Kijk dan op de vacaturebank www.geldersehanden.nl/rheden

Als (bestuur van een) vrijwilligersorganisatie kunt u kosteloos bij ons terecht voor informatie en advies over alles dat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Denk aan het (verbeteren van het) vrijwilligersbeleid, het vinden en behouden van vrijwilligers, begeleiding en waardering van vrijwilligers, maar ook advies over wet- en regelgeving, fondsen en subsidies.

Onze Vrijwilligersacademie organiseert bijeenkomsten, trainingen en workshops. De academie richt zich enerzijds op bestuursleden van vrijwilligersorganisaties en anderzijds op alle "uitvoerende" vrijwilligers uit de gemeente Rheden en Rozendaal. In de agenda vindt u het actuele programma van de academie met meer informatie over de bijeenkomsten.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Dorpsstraat 70
Rheden

Contact

Thijs den Heijer
Contactpersoon

Neem contact op met Thijs:

-1