Buiten bewegen en fitness ouderen 55+

non-profit organisatie
Beweging

Vitaal en Actief is een laagdrempelig sportaanbod voor 55+ waarbij bewegen en ontmoeten centraal staan.

De beweegoefeningen zijn gericht op het soepel bewegen, het vergroten van het uithoudingsvermogen en de spierkracht. Spelelementen maken ook onderdeel uit van het programma. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen.

Hoe heerlijk is het om buiten te sporten. Lekker buitenlucht opsnuiven en ondertussen samen met anderen in beweging te zijn met als afsluiting een kop koffie/thee.

Voor wie?

Bent u ouder dan 55 jaar, wilt u graag fitter worden en vindt u het leuk om samen met anderen buiten te sporten? Dan is Vitaal en Actief wellicht iets voor u!

Een goede conditie is niet nodig, deze bouwt u vanzelf op tijdens de lessen. Wel is het van belang dat u zelfstandig kunt bewegen.

Wanneer en waar?

Iedere woensdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur op het sportveld van de voetbalvereniging v.v. Dieren, Kolonieweg 2, 6952 GX te Dieren. Een uur actief bewegen en daarna is er de mogelijkheid om nog even na te praten onder het genot van een kop koffie of thee. Kortom een goede start van de dag!

Welke kleding moet ik aan?

Een flitsend sporttenue is beslist niet nodig. Lekker zittende kleding en een paar sportschoenen zijn voldoende. Het is ook raadzaam om een (bad-)handdoek en flesje water mee te nemen.

Wat kost het?

Wilt u weten of Vitaal en Actief iets voor u is, kom dan eens langs voor een gratis proefles! Als het bevalt kunt u zich hier aanmelden. Een strippenkaart voor 10 lessen kost € 40,00 een strippenkaart voor 20 lessen kost € 70,00 inclusief koffie/thee. De tarieven voor het 2e gezinslid, wonend op hetzelfde adres, bedragen € 30,00 voor 10 lessen en € 50,00 voor 20 lessen. Hiervoor kunt u op woensdag of vrijdag actief bewegen en na afloop samen genieten van een kop koffie of thee. Het grote voordeel van een strippenkaart is dat u rustig een keer kunt overslaan wanneer u verhinderd bent. De strippenkaarten hebben een maximale geldigheidsduur van een half jaar (10 lessen) of een jaar (20 lessen). 

Voor meer informatie over deze sportieve ontmoetingen neem gerust contact op met:

Wilmar van Scharrenburg, tel. 0644042524

e-mailinfo@vitaalenactief.nl

www.vitaalenactief.nl

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Wilmar:

Wilmar van Scharrenburg
Contactpersoon
-14