Reflectie, bezinning over privé en werk

onderneming
Coaching
Advies
Bijeenkomsten
Cursus
Lezen
Idee
Welzijn
Dienstverlening
Coaching

Heb je een levensvraag? Sta je voor een onmogelijke keuze? Heb je een groot verlies geleden? Zoek je opnieuw naar zin? Nadert het einde van je leven? Of heeft jouw organisatie nood aan reflectie op kernwaarden of samenwerken?

Filosoferen helpt !

Ik ga graag met jou in gesprek over zaken die je intens bezighouden. Dat kan gaan om zeer individuele kwesties in je persoonlijke levenssfeer. Bij een ongeneeslijke ziekte kan ik je wijsgerig geestelijk begeleiden. Daarbij ga ik uit van een neutrale spiritualiteit.

In organisaties begeleid ik team-gesprekken en geef ik trainingen in het stellen van productieve vragen.

Methoden

Een van mijn werkvormen is het klassieke filosofische gesprek. Daarnaast werk ik ook met bijzondere spellen. Zoals 'Zon en maan' van Christa Anbeek rond ervaringen die je leven veranderen, en het 'Levensvisie-spel', een diepgaand spel om je innerlijke wijsheid verder te ontwikkelen, op je innerlijke kompas af te stemmen.

Schrijven is een goede manier om (over jezelf) na te denken. Ik organiseer daarom een cursus 'Schrijven van je (spirituele) autobiografie'.

Open activiteiten

De filosofisch café's in Doesburg en in Zevenaar staan maandelijks open voor iedere geïnteresseerde. Tenslotte organiseer ik gespreksgroepen Levensvragen (o.a. in Eerbeek) en cursussen over filosofie.

Op het werk, voor organisaties

Denkkracht.nl geeft ook gesprekstrainingen, en begeleidt Socratische gesprekken en moreel beraden.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Buitensingel 2D
Ellecom

Meer informatie

Contact

Peter Schmitz
Contactpersoon

Neem contact op met Peter:

-17