Halloween in Rheden

bewonersinitiatief
Evenement

Op vrijdagavond 28 oktober 2022 wordt de 2de editie van Halloween in Rheden gehouden. Kinderen (en hun ouders) kunnen dan verkleed als griezel langs de deuren voor snoepjes. Dit kan zowel individueel als in groepjes, lopend of op de fiets, tussen 18.30 en 21.30 uur. Deelname is gratis. 

Doet jouw huis ook mee? - Zijn kinderen (en hun ouders) welkom om bij jou aan te bellen? Laat dit uiterlijk dinsdag 25 oktober weten via halloweeninrheden op facebook of instagram of via halloweeninrheden@hotmail.com. Een dag voor het evenement, op donderdag 27 oktober, worden de deelnemende adressen bekend gemaakt via de beide social mediakanalen. Heb je geen social media? Vraag de lijst dan op via halloweeninrheden@hotmail.com. Kinderen (en hun ouders) kunnen ervoor kiezen om alle adressen langs te gaan of er een aantal te bezoeken. Stel je eigen route samen. 

Huizen in Halloween sfeer - Uiteraard zou het leuk zijn als deelnemende huizen in Halloweenstijl versierd worden. Feestwinkel So Low heeft het grootste Halloweenaanbod van Nederland en heeft een speciale kortingsactie voor inwoners van het dorp Rheden. Bestel je Halloweenversieringen met 10% korting via https://solow.nl/themas/halloween/ en gebruik de kortingscode halloweeninrheden. De code kan door maximaal 100 verschillende personen eenmalig gebruikt worden, dus wees er snel bij.

Verkiezing engste griezel - Maak tijdens Halloween in Rheden foto’s van je verklede en geschminkte kinderen en mail deze na afloop meteen naar halloweeninrheden@hotmail.com. Op zaterdag 29 oktober worden ze geplaatst op facebook en instagram en zal de verkiezing tot ‘engste griezel’ worden gehouden. De winnaar krijgt deelname aan een wolventocht van Natuurmonumenten cadeau. Daarnaast sponsoren IJsclusief en Rhejes IJshuys een tweede en derde prijs. 

Centrum Rheden haakt aan - De Groenestraat haakt ook aan met Halloweenversieringen in de straat. Verder worden meerdere etalages aangekleed met pompoenen en raamdecoraties, gemaakt door de ouderen van de Rhederhof, leerlingen van de Rhederenk en andere inwoners van Rheden.

Pompoenen snijden bij Landwinkel de Munnikenhof - Zin om alvast in de Halloweenstemming te komen? Bij Landwinkel de Munnikenhof aan de Brinkweg kunnen pompoenen gesneden worden van 18 t/m 29 oktober 2022. Het pompoensnijden zelf is gratis, je betaald alleen de pompoen (€1,- tot €3,-). Kinderen dienen begeleid te worden door ouders of verzorgers en de Munnikenhof legt het snijmateriaal, voorbeelden/sjablonen klaar. Het snijden is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van de Landwinkel: Dinsdag t/m vrijdag 9:30-12:00 en 13:00-18:00. Zaterdag 9:00-17:00. Vooraf reserveren is niet nodig.

Halloween zwemparty bij de Berkel - Kun je geen genoeg krijgen van Halloween? Op zaterdag 29 oktober organiseert de Berkel aan de Arnhemseweg een Halloween zwemparty. Heb jij je B diploma en ben je onder de 16 jaar? Kom dan met vriendjes of vriendinnetjes griezelen in het zwembad. De Berkel gaat er een super eng feestje van maken waarbij het zwembad wordt omgebouwd tot een waar spookslot. Kosten € 7,50 p.p. Meld je snel aan, want vol is vol! Meer info: deberkelrheden.nl. 

Wie

Kinderen

Contact

Neem contact op met Nicole:

Nicole Burgers
Contactpersoon
4