Sursum Corda, regionaal 50+ koor

non-profit organisatie
Zangkoren
Sursum Corda, het eerste gemengde regionale 50+koor

Sursum Corda is een gemengde zangvereniging en bestaat al meer dan 100 jaar. We gaan graag met de tijd mee. Daarom is ons koor met ingang van 1 september 2022 een 50+koor. Een gemengd koor dat regelmatig vierstemmig zingt met sopranen, alten, tenoren en bassen. En haar thuisbasis in Ellecom heeft.

Waarom een 50+ koor en wat merk je daarvan? Elk koor heeft zo zijn eigen interesses, sfeer en cultuur. Naast goed zingen vinden we gezelligheid en aandacht voor elkaar ook belangrijk. De liederen die we zingen zijn een combinatie van modern en klassiek en van muziek uit onze jongere jaren. De meeste leden zijn boven de 50. Waarom dat dan ook niet benoemen en andere 50-plussers uitnodigen mee te doen. En dat is waarom we vanaf 1 september 2022 een 50+koor zijn. 

Meedoen? We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of zingen wat voor u is. En of ons 50+koor iets voor u is. We nodigen u graag uit mee te doen! Elke eerste dinsdag van de maand is er open inloop. Het is fijn als u om 19.15 uur aanwezig bent, dan vertellen u meer over ons koor. En kunt u daarna meezingen. 

Goed om te weten dat

  • We een regionaal koor zijn met leden uit Angerlo, de Steeg, Dieren, Doesburg, Lag-Soeren, Rheden, Velp en Zutphen. 
  • En natuurlijk Ellecom zelf; 
  • De leden vaak samen reizen naar de repetitie avonden. 

meer informatie vindt u op onze website www.sursumcordainellecom.nl

Wie

Volwassenen

Dorpen

Contact

Neem contact op met Marian:

Marian Geling
Contactpersoon
-9