Organisaties in Rheden-Rozendaal

Ontdek onze 29 organisaties en initiatieven

Rheden-Rozendaal
Coaching

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Hallo, mijn naam is Erna en ik woon in Arnhem noord.

Via de WMO en PGB kun je vragen om mijn hulp.

Ik werk als coach en persoonlijk begeleider. Dit is mijn website.

Zoek je iemand met humor, een open houding, die je niet oplegt wat je moet doen maar met jou overlegt hoe voor jou de begeleiding het beste werkt, die niet jouw huis overneemt maar zich als begeleider te gast voelt in jouw huis, die van dieren houdt en veel werk- en levenservaring heeft?

Coaching

Coaching kan ingezet worden bij allerlei situaties waar je iets aan wilt veranderen zoals:

 • Last van pesten
 • Beter vertellen wat voor jou belangrijk is
 • Niet meer eenzaam zijn
 • Verminderen van overgewicht door meer bewegen
 • Verminderen van depressieve gedachten door meer naar buiten gaan en te bewegen
 • Weer naar buiten durven
 • meer controle over je emoties krijgen
 • Minder snel bang of agressief worden

Sociale vaardigheden

Ik help mensen bij de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden om beter voor zichzelf op te komen, grenzen te stellen, weerbaar en assertief te zijn.

Mijn expertise is dat ik hierbij mijn honden kan inzetten.

Hier kan ik je mee helpen:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Beter voor jezelf opkomen
 • Durven zeggen wat je belangrijk vindt
 • Ondersteuning in je dagelijks leven
 • Dagstructuur en handvatten om je er aan te houden
 • Je netwerk behouden of vergroten

Passie

Mijn passie is het ondersteunen, begeleiden en coachen van mensen. 

Ik heb Maatschappelijk werk en Dienstverlening (MWD propedeuse) gestudeerd en daarna Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH diploma).

Begeleiding

Ik begeleid als zzp'er met veel plezier volwassenen met een hulpvraag op het gebied van weerbaarheid, assertiviteit, persoonlijke ontwikkeling en dagelijkse vaardigheden.

Neem gerust contact op om te overleggen wat je nodig hebt.

Ontlasten van mantelzorgers

Ik krijg steeds meer vragen van mantelzorgers om ze te ontlasten zodat ze even vrij kunnen zijn van de zorg die ze bieden. Ik ontferm me over degene waar je voor zorgt zodat jij je kunt ontspannen.

Coaching en coaching met honden

Ik heb me gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen met de inzet van honden.

Waarom honden?

Voor een hond maakt het niet uit hoe je er uitziet of wat je hebt meegemaakt. Een hond voelt rechtstreeks wie je van binnen bent en wat je nodig hebt.

Een hond kan niet liegen en geeft heel direct feedback op wat je voelt of doet. Daarom zijn het fantastische dieren om om in te zetten bij coaching en een spiegel te zijn van de mens.

Wil je hier meer over weten. Kijk dan even op de website.

Hartelijke groet van Erna.

Aanmelden

Erna de Kruyff - info@ernadekruyff.nl - 06-15942625
Rheden-Rozendaal
Bijeenkomsten

Patiëntenvereniging Hersenletsel

De patiëntenvereniging Hersenletsel is er voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun mantelzorgers. Regelmatig zijn er NAH-bijeenkomsten waar lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Ze delen overwinningen, frustraties, verdriet en machteloosheid. Ook wisselen ze tips uit en leren zij van elkaar. Tijdens de bijeenkomsten is er ook ruimte ontspanning. Deze ochtenden vinden in Velp plaats en duren van 10.00 tot 12.00 uur. De entree is 1,50 euro (voor de koffie/thee), leden van het NAH-trefpunt hebben gratis toegang. Voor meer informatie zie ook: www.hersenletsel.nl

Aanmelden

patiëntenvereniging Hersenletsel - regioondersteuner@hersenletsel.nl
Rheden-Rozendaal
Bijeenkomsten

Deelkring

Op 22 maart j.l. is in Het Dorpshuis Rheden De Deelkring gestart.

De Deelkring is groep van 8 tot 12 50-plussers die één keer in de twee weken op dinsdagmiddag (14–16 uur - even weken) bij elkaar komt.

Het initiatief is bedoeld voor mensen die gezelligheid zoeken, nieuwsgierig zijn en zich willen verdiepen in nieuwe thema’s.

De thema’s worden door de deelnemers zelf ingebracht en hebben vaak betrekking op actualiteit, eigen kennis, interesses en ervaringen.

Het samen delen en uitdiepen van kennis en inzichten is voor veel 50-plussers een uitstekende manier om actief en betrokken te blijven bij wat speelt in de samenleving.

Heeft u belangstelling om deel te nemen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Meindert de Jong via jong.div@gmail.com of op 06 53801375

Aanmelden

Meindert de Jong - Jong.div@gmail.com - 06 53801375
Rheden-Rozendaal
Digitaal

Computerclub STACC

Computerclub STACC (Stichting Atari Computer Club) wil iedereen vertrouwd maken met computers, randapparatuur en software. De leden komen iedere eerste zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur bijeen in het dorpshuis Willem de Zwijger aan het mr B. van Leeuwenplein in Rheden. Het is vrije inloop. De uitleg wordt ondersteund door een beamer zodat iedereen de onderwerpen duidelijk kunnen volgen. Het accent ligt op de ouderen, maar ook jongeren zijn van harte welkom. Er is een ongedwongen sfeer. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Waar

mr B. van Leeuwenplein 3
Rheden

Aanmelden

Computerclub Stacc - a.rijnten@kpnmail.nl - 06 386 983 09
Rheden-Rozendaal
Bijeenkomsten

Vrijwilligerspunt Rheden

Het vrijwilligerspunt Rheden is er voor zowel inwoners, die vrijwilligerswerk (willen) doen, als voor organisaties, die met vrijwilligers werken of nieuwe vrijwilligers zoeken. Kortom: we helpen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties om elkaar te vinden. Op zoek naar vrijwilligerswerk in de regio? Kijk dan op de vacaturebank www.geldersehanden.nl/rheden

Als (bestuur van een) vrijwilligersorganisatie kunt u kosteloos bij ons terecht voor informatie en advies over alles dat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Denk aan het (verbeteren van het) vrijwilligersbeleid, het vinden en behouden van vrijwilligers, begeleiding en waardering van vrijwilligers, maar ook advies over wet- en regelgeving, fondsen en subsidies.

Onze Vrijwilligersacademie organiseert bijeenkomsten, trainingen en workshops. De academie richt zich enerzijds op bestuursleden van vrijwilligersorganisaties en anderzijds op alle "uitvoerende" vrijwilligers uit de gemeente Rheden en Rozendaal. In de agenda vindt u het actuele programma van de academie met meer informatie over de bijeenkomsten.

Waar

Dorpsstraat 70
Rheden

Aanmelden

Thijs den Heijer - tdheijer@incluzio.nl - 0682830582
Rheden-Rozendaal
Muziekles

gitaarlessen

Gitaar leren spelen. Bij ons, muziekschool Veluwezoom, kun je terecht voor elke stijl. Of je nu van klassiek gitaar, steelstring acoustic, pop, rock of jazz houdt. Je krijgt persoonlijke aandacht, lessen in je eigen tempo en professionele begeleiding. Geschikt voor beginners en gevorderden. Leslocaties in Rheden, Velp en Dieren.

Aanmelden

Albert Veldkamp - absgitaarles@hotmail.com - 0629391383
Rheden-Rozendaal
Bijeenkomsten

Studiekring Rheden

Start studiekring 50-plus in Rheden

Wilt u als 50-plusser geestelijk actief blijven door kennis en inzichten te delen en uit te wisselen?

Wilt u nieuwe mensen ontmoeten? Dan is een studiekring misschien iets voor u.

Wat is een studiekring?

Een studiekring is een vaste groep van 8 tot 12 mensen die één keer in de twee weken bij elkaar komt om zich te verdiepen in allerlei interessante thema’s. De bijeenkomst duurt twee uur en bevat een “rondje actualiteiten”, er wordt een onderwerp ingebracht en er is ruimte voor het delen van inzichten en meningen. Het thema wordt door één van de leden van de studiekring voorbereid en ingebracht. De keuze en de manier van inbrengen van het onderwerp is vrij. Vaak heeft deze betrekking op eigen hobby’s en interesses, of eerder opgedane kennis en ervaring.

Voor wie?

Een studiekring is bedoeld voor de 50-plusser die nieuwsgierig is, gezelligheid zoekt en samen met anderen nieuwe onderwerpen wil ontdekken en zich daarin wil verdiepen. Meedoen in een studiekring is voor veel 50-plussers een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en actief en betrokken te blijven bij wat speelt in de samenleving

Meer informatie en aanmelden

De Studiekring start op 22 maart.

 

Belangstelling? Komt u dan naar de informatiebijeenkomst op:

8 maart om 14 uur in “Het Dorpshuis”, Meester B. van Leeuwenplein 3, Rheden.

 

U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst via jong.div@gmail.com

Heeft u vooraf nog vragen dan kunt u bellen met Meindert de Jong, 06 53801375

 

Meer informatie over de studiekringen is te vinden op www.studiekringen50plus.nl

Waar

Meester B. van Leeuwenplein 3
Rheden

Aanmelden

Meindert de Jong - Jong.div@gmail.com - 0653801375
Rheden-Rozendaal
Dienstverlening

Incluzio jgdwrk

Incluzio jeugdwerk zet zich in activiteiten voor kinderen en jongeren aan te bieden. Tevens staan we klaar voor advies, signalering en aanpak van zaken die met kinderen en jongeren te maken hebben in onze gemeente.

Aanmelden

Farid Chahbari - FChahbari@incluzio.nl
Rheden-Rozendaal
Zorg

Mentaal Beter jeugdhulp

Mentaal Beter Jong

Soms lopen kinderen en jongeren vast in het leven waar de hulp van ouders, verzorgers of school niet voldoende is. Mentaal Beter helpt kinderen en jongeren met psychische problemen die niet eenvoudig zijn op te lossen. Op vestigingen door het hele land staan teams van verschillende behandelaren klaar om kinderen, jongeren en gezinnen verder te helpen.

Wij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornissen en milde persoonlijkheidsproblemen. Maar naast behandelen van psychische klachten, zorgen we er ook voor dat kinderen, jongeren en gezinnen weer floreren.

Samen met het kind en de naasten scheppen we helderheid over de klachten. Maken we een plan met concrete doelen en helpen we de klachten te verminderen zodat het kind zelf de uitdagingen van het leven weer aan kan.

Waar

President Kennedylaan 108
Velp
Rheden-Rozendaal
Zorg

Zorgorg Siza Maatwerk Veluwezoom

Ambulante Ondersteuning van Siza, helpt mensen met een beperking om zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven functioneren. Denk hierbij bijv. aan mensen met NAH, MS, een verstandelijke beperking of een vorm van autisme.

Wanneer u 18 jaar of ouder bent en u heeft een wlz-indicatie of een specialistische WMO beschikking, kunt u zich bij ons aanmelden. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en/of Siza iets voor u kan betekenen.

Een wlz-indicatie wordt door CIZ afgegeven. 

Een specialistische WMO beschikking wordt (als u daarvoor in aanmerking komt) afgegeven door de gemeente Rheden.

Waar

Heeckerensstraat 201
Velp

Aanmelden

Maatwerk Veluwezoom Siza - maatwerk.veluwezoom@siza.nl - 088-3781842
Rheden-Rozendaal
Taaltrainingen

Online taallessen voor het Nederlands

Anderstaligen en anderen die moeite hebben met de Nederlandse taal kunnen bij mij online taallessen Nederlands volgen. Dit doen we door samen voor te lezen uit een boek. Ook geef ik online schrijfoefeningen. Voor deze lessen benut ik het online programma Zoom. Meld je vrijblijvend aan voor een kennismakingsgesprek via het mailadres info@nicoboekvoorlezer.nl

Aanmelden

Nico van Belle - info@nicoboekvoorlezer.nl
Rheden-Rozendaal
Cultuur

Vrienden van de kerk te Rozendaal

De Vrienden van de Kerk te Rozendaal hebben als doelstelling het aanwenden van het kerkgebouw voor culturele doeleinden ten bate van de dorpsgemeenschap en om de kerkvoogdij bij de instandhouding van het kerkgebouw financieel te steunen.

Aanmelden

Bert Veraart - vrienden@dekerkvanrozendaal.nl - 0613951896
Rheden-Rozendaal
Yoga

Yoga/massage Rheden

Ik bied yogalessen (hatha-yoga) aan in het Dorpshuis in Rheden op de maandag- en dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en van 20.15 tot 21.15 uur. Daarnaast bied ik diverse massages aan, zie mijn website voor meer informatie (http://www.yogamassagerheden.nl).

Waar

Wethouder Winterinkstraat 34 34
Rheden

Aanmelden

Jolijna Allewijn - jallewijn@hotmail.com - 06 28083238
Rheden-Rozendaal
Advies

Adviesraad Sociaal Domein

De Adviesraad Cliënten- en Inwonersparticipatie heet in de volksmond ook wel Adviesraad Sociaal Domein. De adviesraad is een belangrijk orgaan binnen het sociaal domein en bestaat uit inwoners uit de gemeenten Rheden en Rozendaal die gevraagd en ongevraagd advies geven over ontwikkelingen en beleidsvorming en uitvoering van beleid. Daarnaast geven zij een stem aan mensen die het zelf misschien moeilijk vinden om zich te laten horen. De adviesraad heeft als doel inwoners en cliënten te betrekken bij uitvoering en evaluatie van het gemeentelijk beleid op de Jeugdwet, Wmo en de Participatiewet. Wilt u in contact komen met de adviesraad? Dat kan via de ambtelijk secretaris.

Aanmelden

ambtelijk secretaris G. Starink - g.starink@rheden.nl
Rheden-Rozendaal
Gezondheidsinstellingen

Pro Persona Connect afdeling Preventie

Voorkomen is beter dan genezen

Pro Persona Connect ondersteunt je met diverse soorten activiteiten om beter om te gaan met psychische uitdagingen. Thuis. Bij familie. In de wijk. En op school of op het (vrijwilligers-)werk.

Aanmelden

Pro Persona Preventie - preventie@propersona.nl
Rheden-Rozendaal
Advies

Diaconaal Netwerk Rheden-Rozendaal

Omdat diaconieën en caritasinstellingen steeds vaker te maken kregen met armoedeproblemen, is in 2003 binnen de gemeenten Rheden en Rozendaal het diaconale netwerk Diana opgericht. Het is goed om als gezamenlijke kerken samenwerking en overleg te zoeken als het gaat om het signaleren en bestrijden van armoede. Door gebrek aan informatie, door onzichtbaarheid en onbereikbaarheid bestaat er ook een zekere verlegenheid bij diaconieën om adequaat te reageren op de armoedeproblematiek. Door de krachten te bundelen en een aanspreekpunt te creëren denken we de instanties, die te maken hebben met armoede, beter van dienst te kunnen zijn. Diana is een oecumenisch platform waar de diaconieën van de samenwerkende kerken elkaar ontmoeten en bijstaan.

De doelen van Diana zijn:

 Het uitwisselen van ervaringen van de aangesloten diaconieën en caritasinstellingen.

 Het kritisch volgen en bespreken van het gemeentelijk minimabeleid.

 Het bevorderen van de deskundigheid van de diaconieën en Parochiële Caritasinstellingen (PCI’s) op dit punt.

 Een aanspreekpunt namens de kerken te zijn voor de verschillende instanties binnen de burgerlijke gemeenten Rheden en Rozendaal die worden geconfronteerd met armoede.

 Onderlinge kennisuitwisseling op alle overige diaconale terreinen.

Aanmelden

Erik Kool - erik.kool@kpnmail.nl - +31263611721
Rheden-Rozendaal
Zorg

VPTZ Rheden Rozendaal

Mensen die weten dat zij binnenkort zullen overlijden willen het liefst in een vertrouwde omgeving zijn, meestal thuis. Als partner, kind, familielid of vriend(in) neemt u als vanzelfsprekend de verzorging op u. U bent dan mantelzorger. De vrijwilligers van VPTZ (St. Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg) kunnen u in deze moeilijke periode ondersteunen, zodat er voor u ruimte ontstaat voor wat meer ontspanning en rust. U staat er dan niet meer alleen voor. Voor meer informatie: www. vptzmiddengelderland.nl

Aanmelden

Wim Oosterman - w.j.oosterman@gmail.com
Rheden-Rozendaal
Vrijwilligerswerk

Stichting STOER

Stichting STOER ondersteunt senioren bij het langer gezond, vitaal en zelfstandig thuis wonen. We werken als kenniscentrum en netwerkpartner vóór en ín de gemeenten Rheden en Rozendaal. Onze vrijwilligers staan u met raad en daad bij om uw situaties in kaart te brengen en u te helpen met een blik op later. Stichting STOER voert diverse projecten uit: Vitaal & Veilig Thuis, Vrijwillige Ouderenadviseurs en Mijn Huis Mijn Toekomst. Ook organiseren wij jaarlijks een activiteit voor de Dag van de Ouderen rond 1 oktober.

Waar

Nieuw Schoonoord 2
Velp
Rheden-Rozendaal
Hulpverlening

Humanitas Rijn-IJssel

Humanitas is er voor mensen die het even niet alleen redden. We bieden een steuntje in de rug met inzet van goed geschoolde vrijwilligers. De afdeling Rijn-IJssel zorgt voor het wel en wee van de projecten in de regio Arnhem, Doesburg, Rheden, Rozendaal, Duiven, Westervoort, Zevenaar, Lingewaard en Overbetuwe.

We ondersteunen mensen in de thema’s opvoeden en opgroeien, thuisadministratie, verlies en eenzaamheid. Ondersteuning is tijdelijk en heeft als doel zelfredzaamheid te vergroten.

Aanmelden

Daphne van Vendelo - pr.rijnijssel@gmail.com
Rheden-Rozendaal
Ontmoeten

Ribbon City

Ribbon City is er voor (ex) kankerpatiënten hun familie en naasten. Ervaringsdeskundige Dalanie de Goede denkt met je mee, helpt je op weg en verwijst je door in de vele NIET-medische vragen en adviezen waar mensen tegenaan lopen tijdens en na hun ziekteproces. Ook kunnen we dingen bespreken waar je wakker van ligt zoals werk, jouw relatie of andere zaken waar je tegenaan loopt tijdens het proces. Ribbon City is er voor lotgenotencontact tijdens regelmatige Ribbon-cafés waar mensen samen tips uitwisselen en onderling een luisterend oor bieden. Ik kan ook bij jou thuis komen als je bijvoorbeeld geen behoefte hebt aan het ontmoeten van lotgenoten of het gewoonweg heel spannend vindt, maar wél de vragen hebt.

Aanmelden

Dalanie de Goede - dalanie@ribboncity.nl
Rheden-Rozendaal
Bijeenkomsten

ASVR (Alg. Seniorenver. Rheden R'daal)

ASVR biedt aandacht voor senioren, behartigt de belangen voor senioren en is een wegwijzer voor hulpverlening. Bent u lid, dan geniet u van een korting bij de zorgverzekering en kunt u gebruik maken van de belasting-invulhulp. Ook kunt u dan meedoen aan de contactmiddagen en uitjes. ASVR voorziet de leden van periodieke nieuwsbrieven. De vereniging organiseert ook informatieve bijeenkomsten.

Aanmelden

Asvr - seniorenrheden-rozendaal@outlook.com - 0620993604
Rheden-Rozendaal
Bijeenkomsten

De Serre van Rozendaal

Wij organiseren elke woensdagochtend een ontmoetingsmoment onder het genot van een kopje koffie. Voor wie van een goed gesprek houdt; het graag over maatschappelijke onderwerpen heeft of graag de nieuwste boeken bespreekt, is van harte welkom.

Met enige regelmaat organiseren wij een extra activiteit in de vorm van een lezing of een muzikaal optreden.

De ochtenden worden begeleid door twee gastvrouwen/heren en wanneer nodig kunnen wij hulp inroepen van Incluzio.

Waar

Kerklaan 15
Rozendaal

Aanmelden

Esse van Hall - serrevanrozendaal@gmail.com
Rheden-Rozendaal
Cultuur

Isseltaler Musikanten

Het blaasorkest uit Rheden dat al bijna 45 jaar Egerländermuziek laat horen zoals het oorspronkelijk bedoeld is.

De Isseltaler Musikanten vieren in 2022 het 45-jarig jubileum. In 1977 is het orkest samengesteld uit muzikanten afkomstig van diverse plaatsen aan de oevers van de Gelderse IJssel. Met recht zou men het een regionaal orkest kunnen noemen. De thuishaven van het orkest is de gemeente Rheden.

De Isseltaler Musikanten keren terug naar de stijlopvatting van de Original Egerländer Musikanten van Ernst Mosch uit de zestiger jaren en tonen aan dat Egerländermuziek van oudere en jongere componisten, indien het op de juiste wijze wordt geïnterpreteerd, kan swingen. Bij de Isseltaler Musikanten is er duidelijk sprake van extra ‘Schwung’. 

Aanmelden

Jan-Joris Heling - heling@ziggo.nl
Rheden-Rozendaal
Bordspelen

Schaakvereniging Theothorne

Schaken is fitness voor het brein en een heel leuk spel. SV Theothorne is een gezellige schaakclub voor jong en oud in Dieren, Gelderland. Speelavond: dinsdag. Niveau: van huisschaker tot 2e klasse OSBO.

Aanmelden

Wilma Dufrenne - w.dufrenne@upcmail.nl - 0611087034
Rheden-Rozendaal
Welzijn

Mantelzorg en vrijwillige thuishulp

Hulp kun je gewoon vragen!

Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarin hulp van anderen nodig is. Familie, vrienden of buren kunnen deze steun niet altijd bieden. Inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal kunnen dan via het MVT een beroep doen op hulp door vrijwilligers.

Speciale aandacht voor mantelzorgers.

Voor wie de zorg heeft voor een naaste is het vaak moeilijk een goede balans te vinden tussen mantelzorg bieden en andere belangrijke bezigheden, zoals werk, studie of ontspanning. Dan kan informatie, advies en praktische hulp welkom zijn.

U kunt op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur bellen naar telefoonnummer  026 - 370 70 70. Buiten kantoortijden kunt u het antwoordapparaat inspreken of een mail sturen naar hulpmvt@mvtrheden.nl. U wordt dan de eerstvolgende werkdag teruggebeld.

Aanmelden

Lidy Kelderman - info@mvtrheden.nl - 0611599078
Rheden-Rozendaal
Financieel adviseurs

Schuldhulpmaatje Rheden Rozendaal

De SchuldHulpMaatjes helpen mensen om weer 'Grip op de Knip' te krijgen. Zij ondersteunen bij het op orde maken van de financiële administratie, bieden hulp om weer overzicht te krijgen van schulden en schuldeisers en helpen bij de toeleiding naar de gemeentelijk Schuldhulpverlening. Schuldhulpmaatje Rheden-Rozendaal is al 5 jaar actief. Er worden geen kosten gevraagd voor deze dienstverlening.

Aanmelden

Schuldhulpmaatje Rheden Rozendaal - renskeh.schuldhulpmaatje@gmail.com
Rheden-Rozendaal
Advies

VluchtelingenWerk

VluchtelingenWerk behartigt de belangen van vluchtelingen in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

In Rheden/Rozendaal bieden wij maatschappelijke begeleiding, begeleiding bij gezinshereniging, taal en werk.

Waar

Den Heuvel 32
Velp

Aanmelden

VluchtelingenWerk Rheden/Rozendaal - rheden@vluchtelingenwerk.nl - 0313419695
Rheden-Rozendaal
Welzijn

Incluzio Rheden

Iedereen moet kunnen meedoen in de samenleving: jong, oud, met of zonder beperking. Daar ondersteunt Incluzio bij op een praktische manier. Eén die past bij u als persoon en die is georganiseerd in uw eigen dorp.

Incluzio is er voor alle mensen die vragen en problemen hebben waar zij zelf niet meer goed uitkomen. Bij Incluzio werken bovendien mensen met een brede achtergrond met veel ervaring op het gebied van zorg en welzijn, woonbegeleiding, werk en inkomen, maar ook psychische problemen, beperkingen en chronische ziekten.

Incluzio helpt u bij het vinden van oplossingen om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. Ze doen dat door ook te kijken welke mogelijkheden er zijn in de directe omgeving en een verbinding te maken met collectieve buurtvoorzieningen. Er liggen grote kansen om de talloze bewonersinitiatieven, verenigingen en dorps- en buurthuizen in te zetten voor kwetsbare inwoners. Samen met hen gaan we de sociale basis in Rheden en Rozendaal versterken.

Aanmelden

Thijs den Heijer - tdheijer@incluzio.nl
Rheden-Rozendaal
Bibliotheek

Bibliotheek Veluwezoom

Lid of geen lid... De Bibliotheek is de plek waar je vindt wat je zoekt: het mooiste boek, een goed verhaal, het antwoord op jouw vraag, belangrijke informatie, een bijzondere ontmoeting of een stille werkplek. De Bibliotheek is een fijne plek voor íedereen. Je bent van harte WELKOM bij onze vestigingen in Oosterbeek, Renkum, Doorwerth, Dieren, Velp en Rheden.

Waar

Ericaplein 5
Dieren

Aanmelden

Secretariaat - info@bibliotheekveluwezoom.nl - 0313419761
Zoom