Organisaties in Rheden-Rozendaal

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Rozendaal
Ontmoeten

Serre van Rozendaal

Elke woensdagochtend kunnen inwoners uit Rozendaal en omstreken met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te ontmoeten in de Serre van Rozendaal aan de Kerklaan 15. Het gastteam zorgt voor het kopje koffie of thee. Eén à twee maal per maand organiseren de vrijwilligers een extra activiteit zoals een lezing, een workshop of een muzikaal optreden. Deze inloopochtend is voor iedereen toegankelijk en duurt van 10.00 tot 12.30 uur.

Waar

Kerklaan 51
Rozendaal

Aanmelden

Serre van Rozendaal - serrevanrozendaal@gmail.com
Rozendaal
Dienstverlening

Incluzio jgdwrk

Incluzio jeugdwerk zet zich in activiteiten voor kinderen en jongeren aan te bieden. Tevens staan ze klaar voor advies, signalering en aanpak van zaken die te maken hebben met kinderen en jongeren in onze gemeente

Aanmelden

Farid Chahbari - FChahbari@incluzio.nl
Rozendaal
Hulpverlening

Zorgorg. Siza Maatwerk Veluwezoom

Ambulante Ondersteuning van Siza, helpt mensen met een beperking om zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven functioneren. Denk hierbij bijv. aan mensen met NAH, MS, een verstandelijke beperking of een vorm van autisme.

Wanneer u 18 jaar of ouder bent en u heeft een wlz-indicatie of een specialistische WMO beschikking, kunt u zich bij ons aanmelden. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en/of Siza iets voor u kan betekenen.

Een wlz-indicatie wordt door CIZ afgegeven. 

Een specialistische WMO beschikking wordt (als u daarvoor in aanmerking komt) afgegeven door de gemeente Rozendaal.

Waar

Heeckerensstraat 201 201
Velp

Aanmelden

Maatwerk Veluwezoom Siza - maatwerk.veluwezoom@siza.nl - 088-3781842 (= voicemail)
Rozendaal
Musiceren

Koninklijke Rosendaalsche Kapel

De Koninklijke Rosendaalsche kapel, opgericht in 1858, is een muziekvereniging met een harmonie, onder leiding van Willy Beudel en een jazzorkest, dat door Sander Waamelink wordt geleid. Er zijn ongeveer dertig leden, vrouwen en mannen uit alle leeftijdsgroepen. Ze spelen op fluit, hobo, fagot, klarinet, saxofoon en koperinstrumenten zoals bas, bariton, trombone, hoorn en trompet, aangevuld met slagwerk, pauken, drum, grote trom en andere percussie-instrumenten. In het jazzorkest worden ook de banjo en de piano bespeeld. Naast samen musiceren vinden de leden ook gezelligheid belangrijk. De KRK bestaat al meer dan 150 jaar en dat is niet voor niks! Muziek maken is goed voor je, wetenschappelijke studies tonen het aan. Het ontspant en geeft een gevoel van saamhorigheid, zeker als je met elkaar toewerkt naar een concert. Het donateursconcert is elk jaar vaste prik, hierbij zijn uiteraard ook andere muziekliefhebber welkom. De jaarlijkse play-in in februari staat garant voor een dag vol muziekplezier, elk jaar doen er weer veel gastmuzikanten mee uit het hele land. De bijdrage van het harmonieorkest tijdens de dodenherdenking op de begraafplaats in Rozendaal is steeds weer een indrukwekkende ervaring. Op Hemelvaartsdag speelt de harmonie in de muziekkoepel bij The Hunting Lodge (nu: bistrobar Beaune) en op Kerstavond heeft de harmonie al diverse keren een optreden verzorgd tijdens de kerstnachtdienst in de Eusebiuskerk in Arnhem. Een magische belevenis! Ook tijdens de jaarlijkse Posbankloop ontbreekt de harmonie niet en spelen we de lopers naar de finish. Het jazzorkest treedt op tijdens de zomerfair en zorgt voor een koninklijke bijdrage tijdens Koningsdag bij kasteel Rosendael. Op verzoek kunnen zowel de harmonie als het jazzorkest optredens verzorgen tijdens feesten of evenementen. Enthousiast geworden? Je bent van harte welkom om een keer sfeer te proeven en mee te spelen tijdens een repetitie in de Torckschool, Rosendaalselaan 3 in Rozendaal. Harmonie: donderdagavond van 19.30 tot 21.30, Jazzorkest: maandagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Aanmelden

Secretariaat Krk - secretariaat@rosendaalschekapel.nl
Rozendaal
Financieel adviseurs

Schuldhulpmaatje Rheden Rozendaal

De SchuldHulpMaatjes helpen mensen om weer 'Grip op de Knip' te krijgen. Zij ondersteunen bij het op orde maken van de financiële administratie, bieden hulp om weer overzicht te krijgen van schulden en schuldeisers en helpen bij de toeleiding naar de gemeentelijk Schuldhulpverlening. Schuldhulpmaatje Rheden-Rozendaal is al 5 jaar actief. Er worden geen kosten gevraagd voor deze dienstverlening. Zie ook de website: www.uitdeschulden.nu/rheden-rozendaal.nl

Aanmelden

Schuldhulpmaatje Rheden Rozendaal - renskeh.schuldhulpmaatje@gmail.com
Rozendaal
Kaartspelen

Bridgeclub Velpse N.R.B.C. Doublet

De leden van de Velpse Niet Rokers Bridgeclub Doublet bridgen op de maandavond in Nieuw Schoonoord te Velp van 19.30 tot 22.30 uur. Momenteel bridgen 62 leden. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden met partner. Wanneer u zich zonder partner opgeeft dan zoekt de Velpse N.R.B.C. Doublet een partner. Belangstellenden kunnen een aantal keren gratis meespelen om de sfeer te proeven. De bridgers spelen in 2 of 3 lijnen, afhankelijk van het aantal leden. Op woensdag 8 september start een nieuwe bridgecursus. Zie daarvoor de Agenda.

Aanmelden

Bridgeclub Velpse N.R.B.C. Doublet - doublet10@outlook.com - 06-49632195
Zoom